Nu snackar vi väder, underbart!

Äntligen kom det, regnet! 11,5 grad varmt och piskande regn, naturen är ju bara så härlig! Sedan i måndags har vi varit på Kolmården och förlustat oss och igår på väg hem stannade vi till i Valbo, på deras köpcenter. Det var riktigt kul att sitta i bilen och se alla människor som sprang för sitt liv i hällregnet, ålder, nationalitet, kön, status eller storlek saknade betydelse, alla sprang de som om de var för livet. Ha ha ha ha ha!
Var på HÖÖKS och köpte ett fint regntäcke till Cassuall och några borstar, Molly fick en lila grimma men hjärtan och tillhörande flugband och grimskaft. Idag ska gubben få bli rejält blöt, han ska göra en hage till Molly som hon får stå i, men först imorgon släpper vi henne i den. Det finns knappt 1000 strån att äta i den men för säkerhets skull så ska Cassuall få stå i den över natten och noppa av det sista ätbara. Smart va ; )
Syrran har bott hos oss i tre dygn när vi var borta och vem som hellst som varit på semester vet hur skönt det är att komma hem, lägg på det tredubbla i trivsel nnär man dessutom kommer hem till ett renstädat hem och hönshus! Helt underbart att bara få ställa av sig resväskan i hallen och börja njuta av hemkomsten direkt! Tack för det syster yster!!!! Dessutom hade hon skött om djuren på bästa tänkbara sätt och GUD vad stora kattungarna hade blivit, de ser ut som de svalt en varsin köttbulle!
Idag ska jag till Ljusdal och köpa kattsand och vaccinera K-kullen, ska bli kul att se de små igen!

Kommer strax....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0