HD C/D, katarakt, -158 på KORNING med 4 på skott, that's me!

Egentligen är jag inte speciellt mörkrädd, tur är väl det med tanke på att jag bor i ett "spökhus" och tillbringar många kvällar och nätter ensam medans gubben är i skogen och jobbar. Men för några kvällar sedan skulle jag kolla på en skräckfilm, tror den hette "Amityville" och HELVETE vad läskig den var!

Gubben somnade som vanligt under förtexten och jag låg i soffan och fick uppleva allt i min ensamhet, På något sätt känns det tryggare att titta på skräckfilm med sällskap då man delar lite på rädslorna. Men nu fick jag ta hela smällen själv! En typisk skräckfilm var det med de klassiska inslagen av mystiska skuggor och badrumspeglar som visar saker i bakgrunden. Killen i filmen var en riktigt läckerbit så det var aningens frustrerade att jag inte vågade titta på honom med mer än ett kisande öga och med med pekfingrarna långt nertryckta i hörselgången. Efter ca 30 minuter var jag livrädd och tanken slog mig att om Zelma vaknar nu och ska ha välling så innebär det att jag sparkar liv i min snarkande gubbe som springer och fixar en vällingflaska och JAG måste gå in till Zelma som ligger i ett mörk rum. GULP! Dessutom behövdes hundarna rasta en gång till innan läggdags. Shit, det var dags att stänga av filmen. Jag kollade via datorn och vågade inte ens sträcka mig efter musen, jag hade kollat på sk full screen också och hittade inte det förbannade krysset för att stänga av filmen, just som huvudrollsinnehavaren stod framför badrumspegeln och man viste att det skulle ske något läskigt. Fick nästan panik, hur hittar man ett kryss om man inte vågar titta på skärmen? Till slut dök det upp och jag fick stopp på eländet!

Jag sparkade liv i gubben och sa att han måste följa med ner för att fixa välling och rasta hundarna. Jag höll honom krampaktigt i armen hela tiden och han fick tom följa med in på toaletten när jag skulle pinka. Tyckte att jag såg monster i vartenda fönster och speglarna i badrummet vågade jag inte titta på. Jag hoppade ungefär en meter när barnvakten började brusa och Zelma vaknade till. Jag var tom så rädd att jag inte vågade ligga närmast hennes spjälsäng, Dalle fick ta den posten, för tänk om jag vaknade någon gång under natten av att hon stack ut armen och drog mig i örat, jag skulle skrika rätt ut! Dalle tyckte det var lite småmysigt när jag var så rädd, jag låg sked hela natten tror jag och dagen efter frågade han om vi inte skulle se "den där läskiga filmen" igen.... ALDRIG!

Det vore vara minst 35-årig åldersgräns på denna film!

Tur att man inte föddes som hund, då hade jag blivit belagd med avelsförbud för länge sedan. Hade varken gått igenom en ögonspegling eller en HD röntgen, lägg där till obetydlig dådkraft, nervösa tendenser och taskig avreaktion...

Ha det gott, Martina

Nyvaccinerad...

I fredags svängde jag förbi vaccineringslokalen i vår lilla by och bad om en spruta i armen. Så nu ska jag väl förhoppningsvis inte drabbas av svininfluensan iaf....

Men shit vad jag fått ont i nacken och ena skulderbladet. Tror det beror på sprutan och idag har jag gått omkring i Bollnäs och sett helt snedvriden ut. Feber inatt också, svettades ner en tröja och hade frossa. Elvira fick sin spruta i onsdags och i torsdagskväll fick hon 40 graders feber, hon som aldrig är sjuk, stackars liten. Men nu är hon på benen igen.


RSS 2.0